Legal English à la Carte bérletek

Szeretné Ön is rugalmasan beiktatni

a jogi szaknyelv tanulását a programjai közé?

Váltson 5, 10, 15 vagy 20 alkalmas

Legal English à la Carte” bérletet!

A kijárási korlátozás és az otthoni munkavégzés mellett sokan nem tudják vállalni azt, hogy még nyelvtanfolyamra is járjanak, holott a munkájukhoz nagy szükség lenne rá. Inkább valamilyen kötetlenebb formában szeretnének / tudnak tanulni, ezért nem konkrét napokra és időpontokra keresnek képzést, vagy több témakörbe is szívesen belekóstolnának . A hagyományos csoportos tanfolyamokhoz ráadásul adott számú minimum résztvevő szükséges, de az emberek többsége most nehezen vállal hetekre vagy hónapokra szóló elköteleződést.

Mivel nem szeretnénk, hogy ezek a szervezési nehézségek akadályai legyenek a nyelvtanulásnak, ezért több, évek óta népszerű kezdeményezésünket gondoltunk újra,  amellyel a fenti problémák mindegyike kiküszöbölhető. Így ebből a felrázott, de nem kevert (James Bond után szabadon) elegyből született meg a „Legal English à la Cartebérlet, amit jelenleg online képzésekre lehet igénybe venni.

A folyamatosan bővülő kínálat:

I. Szerződések joga

II. Gazdasági társaságok joga

III. Munkajog

IV. Pénzügyi jog

V. Ingatlan adásvétel

VI. Szellemi alkotások joga

VII. Családjog

VIII. Polgári perrendtartás

IX. Büntetőjog

X. Jogászok az üzleti életben

XI. Tárgyalástechnika

XII. Jogi nyelvtan

XIII. Egyéni felkészítés TOLES nyelvvizsgákra

XIV. Egyéni felkészítés PROFEX nyelvvizsgákra

5 + 1 érv a Legal English á la Carte

bérletek mellett

szabadon választható témák

A 10 nagy témakör számos 60 perces tanegységre tagolódik. Mindenki azt a tanegységet választja, ami tetszik neki vagy amire éppen szüksége van és annyit, amennyit szeretne.
j

saját magántanár

A sikeres tanulást egy saját magántanár segíti, aki az adott 60 percben csak egy nyelvtanulóval foglalkozik, a figyelmét csak arra az egy emberre fordítja.

}

rugalmas időbeosztás

A bérlet tulajdonosa akkor jön tanulni, amikor akar, vagyis nem neki kell alkalmazkodnia a fix tanfolyami időpontokhoz, éppen ellenkezőleg: saját időbeosztásához igazítva kiválaszthatja a napo(ka)t és az időponto(ka)t.
Z

Haladás saját tempóban

Egy újabb fontos dolog: az egyéni haladási ütem, mindenki egyénileg, a saját tempójában, a saját képességei szerint halad a jogi szaknyelvben. Ha akar, hetente többször jár órára, ha éppen nem ér rá, akkor azt az időszakot kihagyja.
_

Nincs lemaradás, kimaradás

Ez a két tényező, vagyis a rugalmas időbeosztás és az egyéni haladási tempó együtt azt jelenti, hogy a résztvevők bármikor kihagyhatnak időszakokat, nem fognak lemaradni a tananyagban. A befizetett pénzük sem vész el, ha egy-két hétig szüneteltetni kell a tanulást. Amikor visszatérnek, pontosan ott folytathatják, ahol abbahagyták.

Kezdés bármelyik nap

Ráadásul, mivel nem kell másokhoz alkalmazkodni, a hét több napján, több időpontban is elkezdheti a jogi szaknyelv tanulását, csak Öntől függ, hogy mikor vág bele! Ehhez nem kell mást tennie, mint egy ingyenes szintfelmérésen részt venni, majd a jelentkezési lapot kitölteni.

Mennyibe kerül a bérlet?

 

Hogyan rendelheti meg?

Kérjen időpontot itt ingyenes szintfelmérésre és bővebb tájékoztatásra

a Lingua Juris Szaknyelvi Központban!

 

A bérlet akció 2023. február 1. és 2023. május 31. között érvényes.

 

Még több információ a bérletekről itt:
https://linguajuris.hu/101-gyik-a-legal-english-a-la-carte-berletekkel-kapcsolatban/
Bevezetés a német jogi szaknyelvbe – 2023. március 9.

Bevezetés a német jogi szaknyelvbe – 2023. március 9.

Ezt a tanfolyamunkat elsősorban olyan hallgatóknak avagy fiatal pályakezdőknek ajánljuk, akik még nem tanultak német jogi szaknyelvet korábban. A kurzus résztvevői a 20x 60 perc alatt megismerkednek a polgári joghoz, azon belül is a szerződések jogához és a társasági...

bővebben

Lingua Juris Szaknyelvi Központ
Tulajdonos: Connect Europe Bt.

1011 - Budapest, Aranyhal u. 4. I/1.,
Levelezési cím: 1027 - Budapest, Medve u. 23.

Telefon: 06 1 783 1339,
Mobil: 06 20 340 9278

Email: info@linguajuris.hu

Pin It on Pinterest

Share This