1) Hány alkalomra váltható a bérlet? 

5, 10 illetve 15 alkalmas bérleteket lehet váltani, a bérlet árát egyösszegben kell kifizetni.

2) Hol vannak az órák?
Akár online, akár offline órákra is használhatja a bérletet.

Amennyiben személyesen szeretne órát venni, úgy várjuk központunkban a 1027 – Budapest, Horvát u. 19-23. alatt.
Tömegközlekedéssel: 4-es és 6-os villamos, 11-es busz.

Ha más helyszínen szeretne részt venni személyes órákon, akkor kérjen egyéni ajánlatot a horvath.judit@linguajuris.hu címen!

3) Milyen nyelveket tanulhatok a bérletemmel?
Angol és német jogi szaknyelvet.

4) Mettől meddig használható fel a bérlet?
2023. szeptember 15. és 2023. december 31. között vehetőek igénybe.

* 5 alkalmas: maximum az első órától számított 45. napig

* 10 alkalmas: maximum az első órától számított 90. napig

* 15 alkalmas: maximum az első órától számított 120. napig (csak abban az esetben érdemes váltani, ha vannak időszakok, amikor heti 2 alkalmat is tud vállalni)

5) Milyen gyakran mehetek órára?
Hetente vagy naponta akár többször is, nincs megszabva, hogy hány órát kell járni egy adott időszakban. Van, aki hetekig nem tud jönni, majd délelőtt is és délután is bejelentkezett egy-egy 60 perces órára.

6) Mikor mehetek órára
Ezek a bérlet által biztosított kedvezményes óradíjak a hétfőtől péntekig, reggel 10:00 és délután 4:00 között megtartott 60 perces órákra vonatkoznak.

Amennyiben a fenti időpontokon kívül (reggel 10:00 előtt, vagy délután 4:00 után) szeretne órára jönni, úgy erre is van mód, ilyenkor azonban az időponttól függően felárat kell fizetni az alap óradíjra. Reggel 7:00 és 10:00 között +25%-ot, délután 4:00 után +50%-ot.

7) Hogyan történik az időpont foglalása, módosítása és lemondása?
Annak érdekében, hogy az Önnek legkedvezőbb időpontokat tudjuk biztosítani, érdemes az órákat minél hamarabb rögzíteni, de legkésőbb 48 órával a tanóra kezdése előtt lehet őket írásban lefoglalni, lemondani illetve áttenni emailben.

8) Mi történik akkor, ha későn módosítom vagy mondom le a foglalt időpontomat?
A 48 órán belül lemondott vagy áttett időpont megtartott alkalomnak minősül, azt 100%-ban ki kell fizetni és levonásra kerül a bérletből.

9) Mi történik akkor, ha nem tudom minden alkalmat lejárni a bérletemből?

A bérlet hosszának kiválasztásakor érdemes figyelembe venni azt a szempontot, hogy a 2023. december 31-ig fel nem használt alkalmakat nem lehet más képzésekre átvinni, a fennmaradó összeget nem lehet visszaigényelni.

10) Mit tegyek, ha szeretnék bérletet váltani?
Első lépésként ingyenes írásbeli szintfelmérésen kell részt venni, amit ezen a linken lehet kitölteni. Egy személyes vagy online megbeszélés során meghatározzuk, hogy mi lesz a választott téma és tananyag. A folyamatosan bővülő tananyag listát itt találja.

Ha a megadott témakörökön kívüli, speciális képzésre lenne szüksége, akkor a szaknyelvi coaching szolgáltatásunkat ajánljuk a figyelmébe. 

 Amennyiben szeretne “Legal English á la Carte” bérletet váltani, kérem töltse ki ezt az űrlapot!

 +1 fontos szempont
A kényelmes őszi és téli hangulat jegyében minden bérlettulajdonost forró teával vagy kávéval várunk, meleg, otthonos teremben helyezünk el, ha a személyes órákat választja.

Reméljük, hogy minél hamarabb a hallgatóink között köszönthetjük Önt is!

Pin It on Pinterest

Share This