Bemutatkozás

A Lingua Juris Szaknyelvi Központ egy, a jogászok körében jól ismert régi-új kezdeményezés, aminek célja, hogy magas szintű jogi szaknyelvi képzéseket és szolgáltatásokat nyújtson. Régi, mert a 2005-ben alapított, majd 2010-ben Európai Nyelvi díjat kapott Precedens Nyelvstúdió társalapítója, Horváth Judit hozta létre folytatva az ott elkezdett munkát, amely szakított a korábbi gyakorlattal és végre a magyar jogrendből kiindulva, kontinentális alapokon tanítja a jogi szaknyelvet és ad egyedülálló jogi szaknyelvi ismereteket. És új, mert a korábban hangsúlyosan az angol szaknyelvre koncentráló kurzusok mellett a német és a francia nyelvű tanfolyamok is előtérbe kerültek, valamint a klasszikus tantermi, heti alkalmakkal oktatott kurzusok mellett egynapos intenzív tréningek, távoktatásos képzések és a legmodernebb módszertant képviselő nyelvi coaching is szerepel a repertoárban.

A Lingua Juris Szaknyelvi Központ feladatának tartja a tapasztaltabb jogászok szaknyelvi támogatása mellett a legifjabb generáció, a joghallgatók megismertetését a jogi szaknyelvvel, hogy ezzel is elősegítse azt, hogy versenyképes, tájékozott és idegen nyelveket beszélő fiatal szakemberekké válhassanak. Ennek érdekében aktívan támogatja az ELSA munkáját és biztosít kedvezményeket a tagjainak.

A fenti feladatok magas színvonalú ellátását a Lingua Juris Szaknyelvi Központ igazi erőssége, az egyedülálló szakmai hátterét biztosító tanári és fordítói gárda, ami tapasztalt, diplomás, folyamatosan továbbképzéseken résztvevő magyar és anyanyelvi jogászokból, közgazdászokból, nyelvtanárokból, szaknyelvi vizsgáztatókból, nyelvi coach-okból, tolmácsokból és fordítókból áll.

A Lingua Juris Szaknyelvi Központ Budapest szívében, a Batthyány tér közvetlen közelében, az Aranyhal utcában várja az ügyfeleit, ahol a kényelmes, legújabb technikával felszerelt tantermek mellett egy hangulatos, jogi szaknyelvi könyveket árusító könyvesbolt is működik.

Képzéseink

Tanfolyamok

5, 10, 15, 20 és 25 hetes, hagyományos, félintenzív és intenzív csoportos képzések.

Tréningek

Félnapos, egynapos, kétnapos képzések speciális jogterületekről és készségekről.

Távoktatás és e-learning

A földrajzi távolság áthidalása, egyedi igények kielégítése.

Nyelvi coaching

Egyénre és/vagy feladatra szabott nyelvi támogatás a legmodernebb módszerekkel.

Jogi angol audit

Több éves tapasztalattal rendelkező nyelvtanárok, nyelvi coach-ok, jogi szaknyelvi vizsgáztatók végzik.

Lingua Juris Szaknyelvi Központ
Tulajdonos: Connect Europe Bt.

1011 – Budapest, Aranyhal u. 4. I/1.,
Levelezési cím: 1027 – Budapest, Medve u. 23.

Telefon: (36-1) 783-1339,
Mobil: (36-20) 340-9278

Email: info@linguajuris.hu

Pin It on Pinterest

Share This