JOB-HUNTING FOR LAWYERS

SZERETNE MAGABIZTOSAN ÉS HATÉKONYAN JOGI ÁLLÁSOKAT MEGPÁLYÁZNI ANGOLUL?

SZERETNE ELŐNYT SZEREZNI A VERSENYTÁRSAIVAL SZEMBEN ÉS KIEMELKEDNI A TÖMEGBŐL?

Válassza az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatásunkat!

A jogászi pozíciókról szóló álláshirdetések egyre nagyobb százalékánál elvárás az angol jogi szaknyelv magas szintű ismerete. Ezért  kérnek a munkáltatók önéletrajzot és motivációs levelet angolul; adnak fordítási és / vagy levélírási feladatokat a kiválasztás során és váltanak át az állásinterjú közben magyarról angolra. Amellett, hogy megfelelő szóbeli és írásbeli nyelvtudással kell rendelkezni ezeknek az állásoknak a megpályázásához, azt is fontos figyelembe venni, hogy ezeknek a készségeknek a meglétét első sorban a hibátlan angol nyelvű önéletrajz és motivációs levél bizonyítja.

 

Hogyan lehet az álláshírdetésekben szereplő elvárásoknak megfelelni?

Z

jogi angol audit

Első lépésként mérje fel, hogy milyen szintű a jogi szaknyelvi tudása és jelentkezzen jogi angol auditra! Ismerje meg erősségeit és gyengéit, kapjon tanácsot a hatékony jogi szaknyelvi fejlesztéssel kapcsolatban!

További információ a jogi angol auditról: Jogi Angol Audit | Lingua Juris Szaknyelvi Központ – Jogi szaknyelvi képzések angolul, németül és franciául

E-learning tananyagok

Ha rövid idő alatt, de rendkívül hatékonyan kell megalapoznia vagy átismételnie a jogi szaknyelv legfontosabb kifejezéseit, válassza önállóan elvégezhető e-learning tananyagainkat a szerződések joga, társasági jog és polgári peres eljárás témakörében! Frissítse fel és bővítse szókincsét, gyakorolja a fordítást és a szövegértést!

További információ az e-learning tananyagokról: E-learning tananyagok + | Lingua Juris Szaknyelvi Központ – E-learning angol, német, francia jogi szaknyelv 

 

j

jogi szaknyelvi lektorálás

Ha azt szeretné, hogy az írásbeli bemutatkozó anyagai a megpályázandó pozícióra szabottak és egyediek legyenek, kérjen szaknyelvi lektorálást! Küldje el önéletrajzát és motivációs levelét angolul, hogy tapasztalt fordítóink és anyanyelvi lektoraink segítségével a legjobb első benyomást tegye leendő munkaadójára!   

További információ jogi szaknyelvi fordításról és lektorálásról: Lektorálás és assistance | Lingua Juris Szaknyelvi Központ – Jogi szaknyelvi képzések angolul, németül és franciául

 

A

állásInterjú coaching

Ha ezeken kívül szüksége van arra is, hogy megismerje a leggyakoribb állásinterjú kérdéseket és a rájuk adható, személyre szabott frappáns válaszokat,  jelentkezzen egyéni állásinterjú coaching-ra! Az interjú sikere nem csak az előzetesen megszerzett tudáson és tapasztalatokon múlik, hanem azon is, hogy hogyan tudja ezeket megfelelően bemutatni és mennyire magabiztosan tud angolul kommunikálni éles helyzetekben.

További információ az interjú coachingról: Nyelvi coaching | Lingua Juris Szaknyelvi Központ – Jogi szaknyelvi képzések angolul, németül és franciául

Kinek ajánljuk a  szolgáltatásainkat?

Jogászoknak

Joghallgatóknak

Jogi asszisztenseknek

Polgári jog területén dolgozó vagy azt használó szakembereknek

Angol nyelvű LLM képzésekre jelentkezőknek

Külföldi ösztöndíjakra pályázóknak.

 

2024. január 1-től 2024. március 15-ig

állítsa össze saját

job-hunting for lawyers csomagját!

 

Hogyan rendelheti meg a

job-hunting for lawyers csomagokat?

 

1) Töltse ki a jelentkezési lapot. Adja meg az adatait és hogy mikor kívánja kezdeni a képzést. Figyeljen, hogy minden adatot pontosan adjon meg!

2) Az Ön által megadott email-címre elküldjük a jelentkezés visszaigazolását és  mellékletben az elektronikus számlát.

3) A megrendelés visszaigazolásától számítva legkésőbb 8 napon belül utalja át az összeget a számlán megadott számlaszámra, a megjegyzés rovatba írja bele a számla sorszámát és a nevét.

4) E-learning tanfolyamok esetében a hozzáférés aktiválási ideje: az összeg beérkezésétől számított 1-4 munkanap.

5) E-learning tanfolyamok esetében a hozzáférés aktiválásának módja: emailben történik.

Ha nem a megadott csomagok valamelyikében szeretne a szolgáltatásokat megrendelni, akkor kérjen egyedi árajánlatot vagy időpontot bővebb telefonos tájékoztatásra a horvath.judit@linguajuris.hu címen!

Job-hunting for lawyers csomag megrendelése

FAR adatközléshez szükséges
FAR adatközléshez szükséges
FAR adatközléshez szükséges
FAR adatközléshez szükséges
Csak abban az esetben töltse ki, ha a számlát egy cég fizeti ki Ön helyett. Ebben az esetben a számlát is a cég adataival töltjük ki.

Pin It on Pinterest

Share This