Job-hunting for lawyers

Jogi szaknyelvi képzések angolul, németül és franciául

Ezt a három, egymásra épülő részből álló képzést ajánljuk minden olyan jogásznak, jelöltnek és joghallgatónak, akik szeretnék megtanulni, hogy hogyan írják meg az önéletrajzaikat és motivációs leveleiket, valamint hogy hogyan készüljenek fel az állásinterjúkra angolul.

Mindenki az igényeinek megfelelően ki tudja választani, hogy a különböző csomagok alapján milyen és mennyi segítségre van szüksége az álláskeresés során.

Ha azt szeretné, hogy az írásbeli bemutatkozó anyagai a megpályázandó pozícióra szabottak és egyediek legyenek, akkor válassza a MINIMUM csomagot!

Ha ezen kívül szüksége van arra is, hogy megismerje a leggyakoribb állásinterjú kérdéseket és a rájuk adható frappáns válaszokat, akkor kérje a MEDIUM csomagot!

Ha úgy érzi, hogy a fenti workshop-ok mellett még egyéni állásinterjú coaching keretében is szeretne készülni az állásinterjúra, akkor a PREMIUM csomagot ajánljuk.

Amennyiben a teljesen egyedi igényei vannak, vegye fel velünk a kapcsolatot!

MINIMUM
29.900 Ft*
MEDIUM
44.900 Ft*
PREMIUM
99.900 Ft*
3X45 perc CV és Resume egyéni foglalkozás + + +
3×45 perc Cover Letter egyéni foglalkozás + + +
1 CV / Resume + 1 Cover Letter javítása + + +
3×45 perc Interview Basics egyéni foglalkozás + +
10×45 perc Interview Coaching +

 

* Lingua Juris Alumni Card tulajdonosoknak 10% árengedményt adunk!

A jelentkezési lap alapján átutalásos számlát állítunk ki és felnőttoktatási szerződést kötünk, amely pontosan jelöli a képzés  jellegét, helyét, időpontját és a fizetési feltételeket.  A képzési díját egyösszegben, átutalással kell befizetni a képzés megkézdése előtt 48 órával, az átutalt összegről szóló bizonylatot a beiratkozáskor kell bemutatni.

12 kérdés és válasz választáshoz

12 kérdés és válasz választáshoz

Sokan szoktak tanácsot kérni tőlünk ahhoz, hogy hogyan válasszanak nyelviskolát, nyelvtanfolyamot vagy nyelvtanárt. A holnapi Jogi Szaknyelvi Nyílt Napon többek között erről is fogunk beszélni. Ha valaki nem tud eljönni, de érdekli ez a téma, vagy saját maga is éppen...

bővebben

Lingua Juris Szaknyelvi Központ
Tulajdonos: Connect Europe Bt.

1011 - Budapest, Aranyhal u. 4. I/1.,
Levelezési cím: 1027 - Budapest, Medve u. 23.

Telefon: 06 1 783 1339,
Mobil: 06 20 340 9278

Email: info@linguajuris.hu

Pin It on Pinterest

Share This