Szeretné Ön is rugalmasan beiktatni

a jogi szaknyelv tanulását a nyári  programjai közé?

Váltson 5, 10, 15 vagy 20 alkalmas

“Summer in the City” bérletet!

Az év közbeni munkavégzés mellett sokan nem tudják vállalni azt, hogy még nyelvtanfolyamra is járjanak, holott a munkájukhoz nagy szükség lenne rá. Inkább valamilyen kötetlenebb formában szeretnének / tudnak tanulni, ezért nem konkrét napokra és időpontokra keresnek képzést, vagy több témakörbe is szívesen belekóstolnának . A hagyományos csoportos tanfolyamokhoz ráadásul adott számú minimum résztvevő szükséges, de az emberek többsége nyáron nehezen vállal hetekre vagy hónapokra szóló elköteleződést, viszont a szabadság alatt szívesen venne részt intenzívebb képzésen. 

Mivel nem szeretnénk, hogy ezek a szervezési nehézségek akadályai legyenek a nyelvtanulásnak, ezért  az évek óta népszerű kezdeményezésünket idén is elérhetővé tettük: 2022. június 1-től ismét váltható a “Summer in the Citybérlet! Ez a rugalmas időbeosztású, egyénre szabott képzés elsősorban online formában lehet igénybe venni, de ha valaki a személyes órákat részesíti előnyben, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@linguajuris.hu címen.

A folyamatosan bővülő kínálat:

I. Szerződések joga

II. Gazdasági társaságok joga

III. Munkajog

IV. Pénzügyi jog

V. Ingatlan adásvétel

VI. Szellemi alkotások joga

VII. Családjog

VIII. Polgári perrendtartás

IX. Büntetőjog

X. Jogászok az üzleti életben

XI. Tárgyalástechnika

XII. Jogi nyelvtan

5 + 1 érv a Summer in the City

bérletek mellett

szabadon választható témák

A 10 nagy témakör számos 60 perces tanegységre tagolódik. Mindenki azt a tanegységet választja, ami tetszik neki vagy amire éppen szüksége van és annyit, amennyit szeretne.

j

saját magántanár

A sikeres tanulást egy saját magántanár segíti, aki az adott 60 percben csak egy nyelvtanulóval foglalkozik, a figyelmét csak arra az egy emberre fordítja.

}

rugalmas időbeosztás

A bérlet tulajdonosa akkor jön tanulni, amikor akar, vagyis nem neki kell alkalmazkodnia a fix tanfolyami időpontokhoz, éppen ellenkezőleg: saját időbeosztásához igazítva kiválaszthatja a napo(ka)t és az időponto(ka)t. A választható időpontokat egy online időpontfoglaló rendszeren keresztül lehet megtekinteni és lefoglalni. 

Z

Haladás saját tempóban

Egy újabb fontos dolog: az egyéni haladási ütem, mindenki egyénileg, a saját tempójában, a saját képességei szerint halad a jogi szaknyelvben. Ha akar, hetente többször jár órára, ha éppen nem ér rá, akkor azt az időszakot kihagyja. De semmiről nem marad le, mert a 60 perces tanegységek úgy vannak kialakítva, hogy egy-egy konkrét témát dolgoznak fel és bármikor választhatóak az aktuális lista alapján

_

Nincs lemaradás, kimaradás

Ez a két tényező, vagyis a rugalmas időbeosztás és az egyéni haladási tempó együtt azt jelenti, hogy a résztvevők bármikor kihagyhatnak időszakokat, nem fognak lemaradni a tananyagban. A befizetett pénzük sem vész el, ha egy-két hétig szüneteltetni kell a tanulást. Amikor visszatérnek, pontosan ott folytathatják, ahol abbahagyták. 

Kezdés bármelyik nap

Ráadásul, mivel nem kell másokhoz alkalmazkodni, a hét több napján, több időpontban is elkezdheti a jogi szaknyelv tanulását, csak Öntől függ, hogy mikor vág bele! Ehhez nem kell mást tennie, mint egy ingyenes szintfelmérésen részt venni, majd a jelentkezési lapot kitölteni.

Kinek ajánlott a bérlet?

A kedvezményes árú Summer in the City bérletek kifejezetten azoknak valók, akik változó intenzitással tudnak órára járni, de fontos számukra, hogy őszig elérjék a kitűzött célt.

De ha még bármilyen kérdése van, akkor  a

10 + 1 GYIK a “Summer in the City” bérletekkel kapcsolatban oldalon megtalálja. 

2022. június 1-től 2022. szeptember 15-ig

minden bérlet rendkívül kedvező áron!

 

Hogyan rendelheti meg?

 

Kérjen időpontot itt ingyenes szintfelmérésre és bővebb tájékoztatásra

a Lingua Juris Szaknyelvi Központban!

 

A bérlet akció 2022. június 1. és 2022. szeptember 15. között érvényes.

Pin It on Pinterest

Share This