Bevezetés az angol jogi szaknyelvbe – 2024. január 24.

Ezt a live-online képzésünket elsősorban olyan érdeklődőknek ajánljuk, akik még nem tanultak jogi szaknyelvet korábban és több jogterület szókincsével is szeretnének megismerkedni.

A kurzus főként a polgári jog területeire fókuszál (szerződések joga, társasági jog, bankjog és munkajog), de a résztvevők megismerkednek a kártérítési jog alapvető kifejezéseivel is. A tanfolyam célja betekintést adni a jogi szaknyelvbe, változatos írásbeli és szóbeli gyakorlatokon keresztül. A tananyag ezen kívül kellő alapot ad egy későbbi polgári jogi tanfolyamhoz vagy egy közép- és felsőfokú nemzetközi jogi szaknyelvi vizsgára való (TOLES Higher vagy Advanced) felkészüléshez.

A tanfolyam végén lehetőség van az alapfokú nemzetközi jogi szaknyelvi vizsga (TOLES Foundation) letételére,  amihez 2 alkalmas (2x2x60 perces) külön vizsgatréning kérhető + 19.990 Ft-ért.

Ha valaki azonban már évek óta polgári joggal foglalkozik, akkor neki elsősorban a Szerződések joga angolul című tanfolyamunkat ajánljuk.

20 órás csoportos online

tanfolyam és vizsgatréning 

A tanfolyam hossza: 

20 óra csoportos tanfolyam

(heti 1x2x60 perc 10 héten át)

2024. január 24. – 2024. március 27.

Az órák időpontja: 

Szerda 18:00 – 20:00

Az órák helyszíne: 

Online

A csoport létszáma: 

2-5 fő

A tanfolyamoi díj tartalmazza: 

  • kifejezetten a TOLES Foundation vizsgára felkészítő 10 fejezetből álló tananyagot és a hozzájuk tartozó megoldókulcsokat pdf formátumban
  • a leckékhez tartozó angol-magyar szószedeteket
  • a leckékhez tartozó mp3 hangfájlokat
  • az írásbeli házi feladatok javítását
  • a témaköröket lezáró teszteket és azok javítását
  • 1×30 perc egyéni konzultációt
  •  30 % kedvezményt a vizsgadíjból

A tanfolyam ára: 

99 990 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra: 

2024. január 22-ig 

Pin It on Pinterest

Share This