A nagy érdeklődésre tekintettel szombat délelőttönként is indítunk félintenzív Szerződések joga angolul képzést azoknak, akiknek hétköznap este nem megoldható a tanfolyamra járás.

Karantén és egyéb korlátozások esetén a tanfolyamot online fejezzük be.

Kurzusunkat azoknak ajánljuk, akik a magyar polgári jogról, a magyar szerződésekről (általános és különös rész) szeretnének angolul felvilágosítást adni külföldi ügyfeleiknek és kollégáiknak. A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a szerződések jogával összefüggő speciális angol terminológiát, szófordulatokat, szerkezeteket, nyelvi és stiláris követelményeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy önállóan tudjanak a szerződéskötést megelőző megbeszéléseket, tárgyalásokat lefolytatni, a szerződéskötést megelőzően az ahhoz szükséges okiratokat kiállítani, valamint a szerződéseket megfogalmazni, szerkeszteni, megírni.

Mivel a kurzus tananyaga a nagy sikerű Law of Contract, Property and Persons című nyelvkönyv, ezért a résztvevők megismerkednek a személyi jog, valamint a dologi jog alapvető kifejezéseivel is. A tanfolyam ezen kívül olyan szerződéstípusok értelmezésével, fordításával és angol nyelvű szerkesztésével is foglalkozik, mint az adásvételi, bérleti és vállalkozási szerződés. A tananyag egyedi megközelítéssel és módszertannal oktat, a magyar (európai kontinentális) jogrendet helyezi a középpontba, nem az angolszász jogintézmények elnevezéseit alkalmazza, hanem a már most is az Európai Unióban használt kifejezéseket tanítja meg.

30 órás félintenzív szombat délelőtti tanfolyam maximum 4 fővel

A tanfolyam hossza: 2020. szeptember 26. – 2020. november 21. (heti 1x4x45 perc 8 héten át)
Az órák időpontja:  Szombat 10:00 – 13:00
A tanfolyam helye: Lingua Juris Szaknyelvi Központ (1011 – Budapest, Aranyhal u. 4. I/1.)

Szükség esetén online

A tanfolyam ára: 99 990 Ft + tankönyv

 

Pin It on Pinterest

Share This