Legal English à la Carte

Szeretné Ön is rugalmasan beiktatni

a jogi szaknyelv tanulását a programjai közé?

 

Váltson 5, 10, 15 vagy 20 alkalmas

Legal English à la Carte” bérletet!

A kijárási korlátozás és az otthoni munkavégzés mellett sokan nem tudják vállalni azt, hogy még nyelvtanfolyamra is járjanak, holott a munkájukhoz nagy szükség lenne rá. Inkább valamilyen kötetlenebb formában szeretnének / tudnak tanulni, ezért nem konkrét napokra és időpontokra keresnek képzést, vagy több témakörbe is szívesen belekóstolnának . A hagyományos csoportos tanfolyamokhoz ráadásul adott számú minimum résztvevő szükséges, de az emberek többsége most nehezen vállal hetekre vagy hónapokra szóló elköteleződést.

Mivel nem szeretnénk, hogy ezek a szervezési nehézségek akadályai legyenek a nyelvtanulásnak, ezért több, évek óta népszerű kezdeményezésünket gondoltunk újra,  amellyel a fenti problémák mindegyike kiküszöbölhető. Így ebből a felrázott, de nem kevert (James Bond után szabadon) elegyből született meg a “Legal English à la Cartebérlet, amit jelenleg online képzésekre lehet igénybe venni.

A folyamatosan bővülő kínálat:

I. Szerződések joga

II. Gazdasági társaságok joga

III. Munkajog

IV. Pénzügyi jog

V. Ingatlan adásvétel

VI. Szellemi alkotások joga

VII. Polgári perrendtartás

VIII. Jogászok az üzleti életben

4 + 1 érv a Legal English á la Carte

bérletek mellett

j

szabadon választható témák

Minden héten közöljük a következő hét “menüjét“, vagyis hogy melyik hétköznap melyik időpontban milyen témában tartunk 60 perces képzést. Mindenki azt a “fogást” választja, ami tetszik neki és annyit, amennyit szeretne.

}

rugalmas időbeosztás

A bérlet tulajdonosa akkor jön tanulni, amikor akar, vagyis nem neki kell alkalmazkodnia a fix tanfolyami időpontokhoz, éppen ellenkezőleg: saját időbeosztásához igazítva kiválaszthatja a napo(ka)t és az időponto(ka)t.

Z

Haladás saját tempóban

Egy újabb fontos dolog: az egyéni haladási ütem, mindenki egyénileg, a saját tempójában, a saját képességei szerint halad a jogi szaknyelvben. Ha akar, hetente többször jár órára, ha éppen nem ér rá, akkor azt az időszakot kihagyja. De semmiről nem marad le, mert a 60 perces tanegységek úgy vannak kialakítva, hogy egy-egy konkrét témát dolgoznak fel és rendszeres időközönként ismétlődnek a heti menükben.

_

Nincs lemaradás, kimaradás

Ez a két tényező, vagyis a rugalmas időbeosztás és az egyéni haladási tempó együtt azt jelenti, hogy a résztvevők bármikor kihagyhatnak időszakokat, nem fognak lemaradni a tananyagban. A befizetett pénzük sem vész el, ha egy-két hétig szüneteltetni kell a tanulást. Amikor visszatérnek, pontosan ott folytathatják, ahol abbahagyták. Nincs házi feladat, a tanegységek nem épülnek szorosan egymásra, hanem lazán kapcsolódnak össze.

Kezdés bármelyik nap

Ráadásul, mivel nem kell másokhoz alkalmazkodni, a hét több napján, több időpontban is elkezdheti a jogi szaknyelv tanulását. A délutáni időpontokban csoportos online órák keretében (legfeljebb 6 fő / időpont), napközben pedig kérhet egyéni foglalkozást előre egyeztetett időpontban. Itt nézhet meg egy minta étlapot.

Kinek ajánlott a bérlet?

A kedvezményes árú Legal English à la Carte bérletek kifejezetten azoknak valók, akik változó intenzitással tudnak órára járni, de fontos számukra, hogy nyárig elérjék a kitűzött célt.

2021. május 15-ig

minden bérlet

kedvezményes bevezető áron!

 

Hogyan rendelheti meg?

 

Kérjen időpontot itt ingyenes szintfelmérésre és bővebb tájékoztatásra

a Lingua Juris Szaknyelvi Központban!

 

A bérlet akció 2021. február 1. és 2021. május 31. között érvényes.

10+1 GYIK a “Summer in the city” bérletekkel kapcsolatban

10+1 GYIK a “Summer in the city” bérletekkel kapcsolatban

1) Hány alkalomra váltható a bérlet?5, 10, 15 illetve 20 alkalmas bérleteket lehet váltani. 2) Hol vannak az órák? Akár online, akár offline órákra is használhatja a bérletet. Amennyiben személyesen szeretne órát venni, úgy várjuk központunkban a 1011 - Budapest,...

bővebben
TOLES Higher tanfolyam és vizsgatréning – 2021. március 31.

TOLES Higher tanfolyam és vizsgatréning – 2021. március 31.

A hagyományos, offline 30+9 órás TOLES Higher (középfokú) vizsgára felkészítő tanfolyamunkat azoknak a nemzetközi jogi szaknyelvi vizsgára készülő érdeklődőknek ajánljuk, akik már tanultak jogi szaknyelvet (pl. Bevezetés az angol jogi szaknyelvbe kurzusunkon), illetve...

bővebben
Szerződések joga angolul – 2021. március 4.

Szerződések joga angolul – 2021. március 4.

Ezt a 30 + 18 órás tanfolyamunkat mindenképpen ajánljuk azoknak, akiknek mindennapos feladatai közé tartozik a külföldi ügyfelek angol nyelvű felvilágosítása a magyar jogról akár szóban, akár írásban. A képzés mindenkinek jó alapot ad a jogi szaknyelv elsajátításához....

bővebben
KREDITPONTOS ONLINE jogi angol képzés

KREDITPONTOS ONLINE jogi angol képzés

2021. december 31. éjfélig meghosszabbította a Magyar Ügyvédi Kamara a tavaly óta nagysikerű akkreditált kreditpontos online képzésünket, a "Jogászok és a polgári peres eljárás angolul" (Lawyers and the Civil Procedure). Minden érdeklődőt várunk a...

bővebben

Lingua Juris Szaknyelvi Központ
Tulajdonos: Connect Europe Bt.

1011 - Budapest, Aranyhal u. 4. I/1.,
Levelezési cím: 1027 - Budapest, Medve u. 23.

Telefon: 06 1 783 1339,
Mobil: 06 20 340 9278

Email: info@linguajuris.hu

Pin It on Pinterest

Share This