10+1 GYIK a “Summer in the city” bérletekkel kapcsolatban

1) Hány alkalomra váltható a bérlet?

5, 10, 15 illetve 20 alkalmas bérleteket lehet váltani.

2) Hol vannak az órák?
Akár online, akár offline órákra is használhatja a bérletet.

Amennyiben személyesen szeretne órát venni, úgy várjuk központunkban a 1011 – Budapest, Aranyhal u. 4. I/1. alatt (Batthyány téri templom mögötti utca, ami összeköti a Dunát és a Fő utcát).
Tömegközlekedéssel: 19-es vagy 41-es villamos, 2-es metró, Szentendrei HÉV, BKK hajó.

3) Milyen nyelveket tanulhatok a bérletemmel?
Angol jogi szaknyelvet.

4) Mettől meddig használható fel a bérlet?
2021. június 1. és 2021. szeptember 15. között vehetőek igénybe.

5) Milyen gyakran mehetek órára?
Hetente vagy naponta akár többször is, nincs megszabva, hogy hány órát kell járni egy adott időszakban. Van, aki hetekig nem tud jönni, majd délelőtt is és délután is bejelentkezett egy-egy 60 perces órára.

6) Mikor mehetek órára
Ezek a bérlet által biztosított kedvezményes óradíjak a hétfőtől péntekig, reggel 9:00 és délután 4:00 között megtartott 60 perces órákra vonatkoznak, így nem muszáj korán kelni és az estéi szabadon maradnak egyéb programokra.

Amennyiben a fenti időpontokon kívül (reggel 9:00 előtt, vagy délután 4:00 után) szeretne órára jönni, úgy erre is van mód, ilyenkor egy alkalom helyett kettőt vonunk le a bérletből.

7) Hogyan történik az időpont foglalása, módosítása és lemondása?
Annak érdekében, hogy az Önnek legkedvezőbb időpontokat tudjuk biztosítani, érdemes az órákat minél hamarabb rögzíteni, de legkésőbb 48 órával a tanóra kezdése előtt lehet őket írásban lefoglalni, lemondani illetve áttenni ezen a linken.

8) Mi történik akkor, ha későn módosítom vagy mondom le a foglalt időpontomat?
A 48 órán belül lemondott vagy áttett időpont megtartott alkalomnak minősül, azt 100%-ban ki kell fizetni és levonásra kerül a bérletből.

9) Mi történik akkor, ha nem tudom minden alkalmat lejárni a bérletemből?

A bérlet hosszának kiválasztásakor érdemes figyelembe venni azt a szempontot, hogy a 2020. szeptember 15-ig fel nem használt alkalmakat nem lehet más képzésekre átvinni, a fennmaradó összeget nem lehet visszaigényelni, azonban újabb bérlet vásárlásakor további kedvezményeket tudunk biztosítani.

10) Mit tegyek, ha szeretnék bérletet váltani?
Első lépésként ingyenes írásbeli és szóbeli szintfelmérésen kell részt venni, ami ezen az űrlapon lehet kérni. Egy személyes vagy online megbeszélés során meghatározzuk, hogy mi lesz a téma és a tananyag, valamint tanulási tervet készítünk. A folyamatosan bővülő tananyag listát itt találja.

Amennyiben szeretne “Summer in the city” bérletet váltani, kérem töltse ki ezt az űrlapot!

+1 fontos szempont
Az üde, nyári hangulat jegyében minden bérlettulajdonost hűtött limonádéval vagy ásványvízzel várunk, árnyékos, szellős termekben helyezünk el, aki a személyes órákat választja.

Reméljük, hogy minél hamarabb a hallgatóink között köszönthetjük Önt is.

INGYENES 3 kreditpontos képzés – 2021. szeptember 24.

INGYENES 3 kreditpontos képzés – 2021. szeptember 24.

Közkívánatra ismét lehet jelentkezni az ANGOL jogi szaknyelvi tévhitek és megoldások (What is NOT legal English) című ingyenes 3 kreditpontos képzésre. További részletek: What is NOT Legal English | Lingua Juris Szaknyelvi Központ - E-learning angol, német, francia...

bővebben
Bevezetés az angol jogi szaknyelvbe – 2021. szeptember 23.

Bevezetés az angol jogi szaknyelvbe – 2021. szeptember 23.

Ezt a hagyományos, hibrid (online és offline) képzésünket elsősorban olyan érdeklődőknek ajánljuk, akik még nem tanultak jogi szaknyelvet korábban és több jogterület szókincsével is szeretnének megismerkedni. A kurzus főként a polgári jog területeire fókuszál...

bővebben
Gazdasági társaságok joga angolul – 2021. szeptember 27.

Gazdasági társaságok joga angolul – 2021. szeptember 27.

Előbb-utóbb a legtöbb ügyvédi irodában és cégnél eljön az a pillanat, amikor a magyar társasági jogi kérdésekről angolul is tájékoztatást kell adni a külföldi ügyfeleknek vagy kollégáknak. Ezekre a helyzetekre gondolva alakítottuk ezt a 30 órás tanfolyamot, amely...

bővebben

Lingua Juris Szaknyelvi Központ
Tulajdonos: Connect Europe Bt.

1011 - Budapest, Aranyhal u. 4. I/1.,
Levelezési cím: 1027 - Budapest, Medve u. 23.

Telefon: 06 1 783 1339,
Mobil: 06 20 340 9278

Email: info@linguajuris.hu

Pin It on Pinterest

Share This