LEM Speaking - Contract Law - 2019. július 5.

Már sokszor kérték a nálunk végzett hallagatóink, hogy segítsünk nekik szinten tartani azt a jogi szaknyelvi szintet, amit nálunk szereztek. Erre a késrésre válaszul indítjuk útjára a Legal English Masterclass tréningeket, aminek első képzése a szerződések jogára épül. Az anyanyelvi tanár (az ELTE Jogi Kar Idegennyelvi Lektorátusának volt tanára, nemzetközi jogi irodák trénere) vezetésével tartott tréninget csak azoknak a korábbi hallgatóinknak ajánljuk, akik tanultak már szerződések jogát valamelyik tanfolyamunkon (pl. TOLES Advanced, Cambridge ILEC vagy Szerződések joga angolul).

A tréning a főként a már megismert szerződések jogára fókuszál, de a képzés résztvevői a szükséges mértékben felfrissítik a közigazgatási- és dologi jog, valamint a személyek joga alapvető kifejezéseit is.

A képzés három részre tagolódik. Az előkészítés során önállóan, megadott szempontok alapján kell előzetesen átismételni a már korábban, tanfolyamon megismert szakmai szókincset. A 4x45 perces csoportos tréning célja a szóbeli készségek fejlesztése szerepjátékokon és szimulált esetmegoldásokon keresztül. Az utómunka során a tréninghez kapcsolódó írásbeli feladatokat kell megoldani és elküldeni a trénernek, aki szintén írásban ad erről visszajelzést.

CSAK LINGUA JURIS ALUMNI-NAK!

A tréning hossza:

4 óra (4x45 perc)

A tréning időpontja:

2019. július 5.

Péntek 15:30 - 18:30

A tréning helye:

Lingua Juris Szaknyelvi Központ
(1011-Budapest, Aranyhal u. 4.)

A tréning díja:  

9.900 Ft (Lingua Juris Alumni Card kedvezménnyel)

 

További információ a tréningről: http://www.linguajuris.hu/legal-english-masterclass-speaking

Jelentkezés a tréningre: http://linguajuris.hu/jelentkezes

Lingua Juris Alumni Card: https://goo.gl/forms/KDsXHd36Idtn9jBx1