REMIX bérletek joghallgatóknak

Egész félévben nincs időd nyelvtanfolyamra járni?
Legalább pár lépésben szeretnéd megalapozni az angol jogi szaknyelvi tudásodat?

Válts 10, 20 vagy 30 alkalmas REMIX bérletet a félévre! Tanuld meg annak a jogterületnek az alapszókincsét és kifejezéseit angolul, amivel a félév során az egyetemi tanulmányaid alatt találkozol vagy korábbi tanulmányaid alatt foglalkoztál! Két legyet üthetsz így egy csapásra: felfrissíted a tananyagot és fejleszted a nyelvtudásod.

 

Javasolt témakörök (de választhatsz mást is):

I. évesek - Jogászképzés és jogi karrierek; Jogágak; Jogforrások; Hatalmi ágak, Alkotmányjog

II. évesek - Közigazgatási jog; Családi jog; Büntetőjog; EU jog

III. évesek- Büntető eljárásjog; Polgári jog; Polgári perjog; Közigazgatási jog

IV. évesek - Munkajog; Nemzetközi jog; Nemzetközi magánjog; Pénzügyi jog

V. évesek - Polgári jog; Közigazgatási jog; Alkotmányjog; Büntetőjog

 

 4 + 1 érv a REMIX bérletek mellett  

 

1) Rugalmas időbeosztás

A bérlet tulajdonosa akkor jön tanulni, amikor akar, vagyis nem neki kell alkalmazkodnia a fix tanfolyami időpontokhoz, éppen ellenkezőleg: saját időbeosztásához igazíthatja azokat.

2) Haladás saját tempóban - magántanárral

A másik fontos dolog: az egyéni haladási ütem.  Mivel a szorgalmi időszakban is sok váratlan feladat adódhat, ezért bonyolultabb a klasszikus értelemben vett csoportokhoz csatlakozni, mindenki egyénileg, a saját tempójában, a saját képességei szerint halad a jogi szaknyelvben. Magántanár foglalkozik veled, a legújabb nyelvi coaching eszközeivel, ám az ár jóval kedvezőbb! 

3) Nem gond a zh és a vizsgaidőszak

Ez a két tényező, vagyis a rugalmas időbeosztás és az egyéni haladási tempó együtt azt jelenti, hogy a résztvevők bármikor intézhetik az egyetemi feladataikat, nem fognak lemaradni a tananyagban. A befizetett pénzük sem vész el, ha egy-két hétre kénytelenek lemondani az órákat. Amikor visszatérnek, pontosan ott folytathatják, ahol abbahagyták. 

4) Kezdés bármelyik nap, kedvezményes REMIX bérlettel

Ráadásul mivel nem kell másokhoz alkalmazkodni, a hét bármelyik napján, bármelyik órában elkezdheted a jogi szaknyelv tanulását.

A kedvezményes REMIX bérlet kifejezetten azoknak való, akik a szorgalmi időszakban intenzívebben tudnak járni órára, hogy még a vizsgaidőszak előtt elérjék a kitűzött célt.

10 alkalmas bérlet (10*45 perc) -  csak 39.900 Ft

20 alkalmas bérlet (20*45 perc) - csak 79.900 Ft

30 alkalmas bérlet (30*45 perc) -  csak 99.900 Ft

 

+1) További csoportos kedvezmények

Ha szólsz a csoporttáraidnak vagy ismerőseidnek és együtt jöttök órára, akkor 2 fő esetében fejenként 10%, 3 fő esetében 15%, 4 főtől pedig fejenként 20% árengedményt adunk a fenti díjakból.

 

 Hogyan rendelheted meg?  

Kérj időpontot ingyenes szintfelmérésre itt és bővebb tájékoztatásra a Lingua Juris Szaknyelvi Központban (info@linguajuris.hu)!

Várunk szeretettel!

 

 

A bérlet akció 2018. szeptember 1. és 2019. január 31. között érvényes.