Summer in the city bérletek - Nyári szaknyelvi képzések rugalmas időbeosztásban, személyre szabottan!

Szeretné Ön is kényelmesen beiktatni a jogi szaknyelv tanulását a nyári programjai közé?

Az év közbeni munkaterhelés mellett sokan nem tudják vállalni azt, hogy még nyelvtanfolyamra is járjanak, holott a munkájukhoz nagy szükség lenne rá. Inkább nyáron szeretnének / tudnak tanulni, ezért erre az időszakra keresnek kurzust. A hagyományos csoportos tanfolyamokhoz azonban kötött számú minimum résztvevő szükséges, de az emberek többsége nyáron néhány hétre szabadságra is megy, ezért gyakran lassabban jön össze egy csoportnyi tanuló. 

Mivel nem szeretnénk, hogy ezek a szervezési nehézségek akadályai legyenek a nyelvtanulásnak, ezért egy új megoldást találtunk ki, amellyel a fenti problémák mindegyike kiküszöbölhető. Ez nem más, mint a rugalmas időbeosztású, egyénre szabott tanfolyam, amelyre "Summer in the city" bérlet váltható.

 

Generated button

Rugalmas időbeosztás

A bérlet tulajdonosa akkor jön tanulni, amikor akar, vagyis nem neki kell alkalmazkodnia a fix tanfolyami időpontokhoz, éppen ellenkezőleg: saját időbeosztásához igazíthatja azokat.

Haladás saját tempóban - magántanárral

A másik fontos dolog: az egyéni haladási ütem.  Mivel ebben az időszakban kevéssé vannak klasszikus értelemben vett csoportok, mindenki egyénileg, a saját tempójában, a saját képességei szerint halad a jogi szaknyelvben. Magántanár foglalkozik Önnel, a legújabb nyelvi coaching eszközeivel, ám az ár jóval kedvezőbb! 

Nem gond a nyaralás

Ez a két tényező, vagyis a rugalmas időbeosztás és az egyéni haladási tempó együtt azt jelenti, hogy a résztvevők bármikor elmehetnek nyaralni, nem fognak lemaradni a tananyagban. A befizetett pénzük sem vész el, ha egy-két hétre a pihenést választják a tanulás helyett. Amikor visszatérnek, pontosan ott folytathatják, ahol abbahagyták. 

Kezdés bármelyik nap, kedvezményes nyári bérlettel

Ráadásul mivel nem kell másokhoz alkalmazkodni, a hét bármelyik napján, bármelyik órában elkezdheti a jogi szaknyelv tanulását.

A kedvezményes nyári bérlet kifejezetten azoknak való, akik nyáron intenzívebben tudnak járni órára, hogy őszre elérjék a kitűzött célt.

5 alkalmas bérlet (5*60 perc) -  csak 29.900 Ft

10 alkalmas bérlet (10*60 perc) -  csak 54.900 Ft

15 alkalmas bérlet (15*60 perc) - csak 74.900 Ft

20 alkalmas bérlet (20*60 perc) -  csak 89.900 Ft

 

Kérjen időpontot ingyenes szintfelmérésre és bővebb tájékoztatásra a Lingua Juris Szaknyelvi Központban (info@linguajuris.hu)!

Várjuk szeretettel!

 

Generated button

A bérlet akció 2019. június 1. és 2019. szeptember 15. között érvényes. 

További részletek az akcióról: http://www.linguajuris.hu/nyelvi-coaching/101-gyik-summer-city-berletekkel-kapcsolatban