Job-hunting for lawyers

Ezt a három, egymásra épülő részből álló képzést ajánljuk minden olyan jogásznak, jelöltnek és joghallgatónak, akik szeretnék megtanulni, hogy hogyan írják meg az önéletrajzaikat és motivációs leveleiket, valamint hogy hogyan készüljenek fel az állásinterjúkra angolul. 

Mindenki az igényeinek megfelelően ki tudja választani, hogy a különböző csomagok alapján milyen és mennyi segítségre van szüksége az álláskeresés során.

Ha azt szeretné, hogy az írásbeli bemutatkozó anyagai a megpályázandó pozícióra szabottak és egyediek legyenek, akkor válassza a MINIMUM csomagot!

Ha ezen kívül szüksége van arra is, hogy megismerje a leggyakoribb állásinterjú kérdéseket és a rájuk adható frappáns válaszokat, akkor kérje a MEDIUM csomagot!

Ha úgy érzi, hogy a fenti workshop-ok mellett még egyéni állásinterjú coaching keretében is szeretne készülni az állásinterjúra, akkor a PREMIUM csomagot ajánljuk.

Amennyiben a teljesen egyedi igényei vannak, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

MINIMUM

29.900 Ft*

MEDIUM

44.900 Ft*

PREMIUM

99.900 Ft*

3X45 perc CV és Resume egyéni foglalkozás

+

+ +

3x45 perc Cover Letter egyéni foglalkozás

+ + +

1 CV / Resume + 1 Cover Letter javítása

+ + +

3x45 perc Interview Basics egyéni foglalkozás

  + +

10x45 perc Interview Coaching 

    +

* Lingua Juris Alumni Card tulajdonosoknak 10% árengedményt adunk!

 

A jelentkezési lap alapján átutalásos számlát állítunk ki és felnőttoktatási szerződést kötünk, amely pontosan jelöli a képzés  jellegét, helyét, időpontját és a fizetési feltételeket.  A képzési díját egyösszegben, átutalással kell befizetni a képzés megkézdése előtt 48 órával, az átutalt összegről szóló bizonylatot a beiratkozáskor kell bemutatni. 

 

Jelentkezés a képzésre: http://www.linguajuris.hu/jelentkezes