Jelentkezés

Jelenlegi hely

Tanfolyamra

A tanfolyamokra és a vizsgákra személyesen, telefonon vagy az Interneten keresztül lehet jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével. A jelentkezési lap alapján felnőttoktatási szerződést kötünk, amely pontosan jelöli a tanfolyam jellegét, helyét, időpontját és a fizetési feltételeket, és aminek szerves és elválaszhatatlan része többek között az alább található Általános Képzési Feltételek. Az aktuális díjakat és igénybe vehető kedvezményeket itt találja.

A rövidebb, 15, 20, 30 és 45  órás tanfolyamok díját csak egyösszegben lehet befizetni. Készpénzes fizetés esetén a teljes tanfolyami díjat a beíratkozáskor kell kifizetni. Átutalás esetében az átutalt összegről szóló bizonylatot a beiratkozáskor kell bemutatni.

A hosszabb, 60 órás tanfolyamokat két részletben is be lehet fizetni. Amennyiben részletfizetés mellett dönt, úgy az első részletet a beíratkozáskor, a fennmaradó részlete(ke)t pedig a beíratkozást követő hónap(ok) 15.-ig kell befizetni.

Késedelem esetén a hivatalos banki alapkamat kétszeresét kell megfizetni.

A képzés folyamatossága érdekében a tanfolyami díj nem kerül visszafizetésre.

Jelentkezési lap kitöltése

Személyes adatok
Ahol napközben is el lehet érni.
Amit rendszeresen olvas.
Képzési és vizsga adatok
Céges adatok
A következő adatokat csak abban az esetben töltse ki, ha a tanfolyam díját egy cég fizeti ki Ön helyett. Ebben az esetben a számlát is ezekkel az adatokkal töltjük ki.

KAPCSOLAT

Lingua Juris Szaknyelvi Központ

  • 1011 - Budapest, Aranyhal u. 4. I/1.,
    Levelezési cím: 1027 - Budapest, Medve u. 23.
  • Telefon: (36-1) 783-1339,
    Mobil: (36-20) 340-9278
  • Email: info@linguajuris.hu

 

Térkép

Facebook